Met testimonial-video’s trek je nieuwe klanten aan

Wie anders dan jouw tevreden opdrachtgever kan jouw product of dienst het beste aanprijzen? Een online review is prachtig. Maar een review pakt je pas echt als je het iemand hoort en ziet vertellen in een testimonial-video. Omdat een testimonial-video niet gescript wordt is het authentiek en daarmee geloofwaardig. Jouw opdrachtgevers vertellen uit eigen ervaring over de voordelen en welke resultaten ze daarmee haalden. Uiteraard geef je wel richting aan de verhalen van jouw klanten. Laat ze vertellen hoe jouw product of dienst hun vraag opgelost heeft. Geen opsomming van voordelen maar duidelijke praktijkvoorbeelden hoe het hen geholpen heeft. Belangrijk is dat de authenticiteit gewaarborgd blijft. Zorg voor eerlijke en betrouwbare verhalen. Testimonial-reviews zijn op deze manier de perfecte digitale mond-tot-mond reclame. Zo zijn jouw klanten de ideale ambassadeurs van jouw organisatie.

Vertrouwen = conversie

Met testimonial-video’s krijg je het vertrouwen van potentiële klanten en het zorgt voor een hoge conversie. Het draagt bij aan een goede reputatie en een positieve beeldvorming over jouw organisatie of product. Iedereen koopt tenslotte liever iets bij een betrouwbaar adres.

Social media

Op je website plaats je een wat langere video waar een aantal klanten aan het woord worden gelaten. Op social media plaats je korte clips. Om top of mind te blijven plaats je regelmatig nieuwe testimonials. De kracht van herhaling is uiteraard hier ook van toepassing. Zoekmachines beschouwen video als relevante content en dragen daarom belangrijk bij aan je online vindbaarheid.

Testimonial-video laten maken?

We zorgen ervoor dat jouw opdrachtgevers professioneel in beeld komen en dat ze op hun gemak voor de camera komen. In de montage zorgen we voor de redactie en gebruiken we de meest overtuigende scenes. Wil je ook laten zien waarom jouw opdrachtgevers fan zijn van jouw organisatie? We vertellen je er graag meer over. Bel ons op 020- 2101973 of mail Claire via claire@blitsmotion.nl

Bekijk hieronder de testimonial-review die we voor Skincair maakten. En zeg nu zelf, daar word je nieuwsgierig naar.