Hoe we het doen

Animatievideo’s

Als we een animatievideo maken dan lopen de stappen net even anders. Lees op deze pagina hoe we je daarmee helpen en bekijk voorbeelden van animatievideo’s die we maakten voor onder meer Van Lanschot, Concreet Onderwijsproducten en het Financieele dagblad.

Deze video’s maakten we onder meer

Gemeenteraad Almere
Avanti Almere Onkruidenier

Samenwerken met Claire van Blits Motion is als het aantrekken van een goed passende jas. Je voelt je thuis en op je gemak. Claire is deskundig en vakinhoudelijk goed. Het maken van de video’s ging dan ook heel voorspoedig en ik ben zeer tevreden over het eindresultaat.
Een pre vind ik met name het goed nakomen van alle afspraken en Claire denkt met je mee, ook na afloop van de samenwerking.

Froos Vullings,, Managing Director Sense Textile

Je hebt vakmensen nodig om de juiste boodschap voor je doelgroep te verwoorden en te vertellen met video, en de mensen van Blits Motion zijn vakmensen! Voor het promoten van onze nieuwe website en de concepten welke wij aanbieden aan zelfstandige reisadviseurs hebben wij de vakbekwaamheid van Blits Motion ingezet. Zij verdiepten zich in ons bedrijfsmodel en vertaalden onze visie in een slimme en flitsende videoclip. Wij zijn uitermate tevreden met het resultaat. Onze toekomstige Travel Managers ervaren direct de voordelen van ons bedrijf en onze concepten. Niet alleen bedenken, maar ook slim en effectief inzetten, dat is het werk en het resultaat van Blits Motion.

Takis Panagopoulos, Face2Face Travel