Verhoog je omzet met een promovideo

Een promovideo op je site zorgt ervoor dat je bezoekers sneller contact met je opnemen of een product bestellen.

Visuele content heeft veel meer effect dan geschreven tekst. We nemen visuele content veel sneller tot ons dan geschreven tekst. En dat is maar liefst 600.000 x sneller! En op social media wordt video veel meer gedeeld dan tekst.

Meer kans op pagina 1 bij Google

Video helpt je hoger in de zoekresultaten bij Google te komen. Met een video op je website maak je 50% meer kans om op de eerste pagina te komen. En de eerste pagina is toch echt wel de heilige graal. Het zorgt voor continue meer traffic naar je website. En dat zijn allemaal potentieel geïnteresseerden in jouw dienst of product.

Videostrategie

Maak een promovideo onderdeel van je totale communicatie en videostrategie. Je video plaats je niet alleen op je website maar ook op social media. Voor social media gelden andere wetten dan wanneer je een video voor je website maakt. We zorgen ervoor dat je uiting geoptimaliseerd wordt voor alle kanalen waarop je gaat publiceren.

Meer weten? Neem contact met ons op.

Bekijk hier eerder gemaakte promovideo’s

Het is een heel goed idee om voor video’s met Blits Motion te werken. Doordat er niet alleen technisch perfectie wordt geleverd maar ook conceptueel wordt meegedacht. Die mooie combi heb ik met veel plezier ervaren. Het heeft me zeer geholpen om ons verhaal beter te vertellen en de relevantie naar buiten te brengen waardoor we beter zichtbaar zijn en onze business een boost heeft gekregen.

Randall van Poelvoorde, RobotXperience

We werken vanuit Alex & Binck al meerdere jaren met veel tevredenheid samen met Blits Motion. Ze zijn professioneel en flexibel, je weet gewoon dat het eindresultaat goed zal zijn. Dat komt doordat Claire en haar team echt goede video’s willen afleveren. Tijdens de productie geven ze dan ook veel aanwijzingen aan de spreker om het eindresultaat zo goed mogelijk te krijgen. Naast dat Blits Motion goede video’s oplevert waarmee we onze doelen halen zijn Claire en haar team ook gewoon leuke mensen om mee te werken. Ik beveel ze van harte aan.

Daniël Oosterwaal, Marketing manager