Wat we doen

We vertellen jouw verhaal met video. Omdat video bij uitstek het medium is waarmee je effectief jouw boodschap kan overbrengen. Of dat nu gaat om how-to video’s (uitlegvideo’s), promotievideo’s of personeelswervingsvideo’s. Wij maken video’s die werken.

How to-video’s

Met een how to-video op je site over een veelgestelde vraag zal het aantal vragen bij de servicedesk afnemen. Zo een video verdient zich vanzelf terug. Gebruikers zijn zeer tevreden met de uitleg die ze krijgen waardoor ze een positiever gevoel krijgen bij jouw merk. En het is natuurlijk handig dat je nog even kan terugkijken hoe het ook alweer zat.

Lees meer over How to-video’s

Promovideo’s

Video’s op websites worden goed bekeken. 80% Van de online bezoekers is bereid om een video te bekijken als dit wordt aangeboden. Wij helpen je verhaal zo effectief mogelijk te vertellen zodat je video optimaal rendement oplevert.

Lees meer over promovideo’s

Personeelswervingsvideo’s

Met een aantrekkende economie wordt de arbeidsmarkt steeds krapper. Het wordt daarom voor veel bedrijven steeds lastiger om goede medewerkers te vinden. Met een recruitmentvideo maak je voor potentiële kandidaten snel duidelijk waarom het interessant is om voor jouw organisatie te werken.
Storytelling spreekt direct tot de verbeelding.

Lees meer over personeelsverwervingsvideo’s
Linda Graanoogst - Blits Motion

Voor een zeer gewaardeerde opdrachtgever van mij, een adviesbureau in Amersfoort, wist ik dat Claire en haar team de juiste personen zouden zijn om een aantal bedrijfsvideo’s te maken. Al eerder had ik in een andere setting met hen mogen werken. Daardoor wist ik dat zij zeer professioneel, betrouwbaar en enthousiast zijn én met de juiste aanvullende marketing-adviezen kunnen komen. Blits Motion is daardoor een ideale sparring partner. Het zijn hele mooie, vlotte video’s geworden, waarin het positieve karakter van het adviesbureau belicht is. Top gedaan! Deze branding sluit prachtig aan bij alle positieve publicaties van dit bureau in o.a. het FD, Trouw, Skipr, Binnenlands Bestuur en BNR Nieuwsradio. En een fijn neveneffect: het management team en alle collega’s zijn supertrots op het resultaat en dat ze er werken…

Linda Graanoogst, publiciteitscoach en oprichter van Met Gemak In Het Nieuws