Vul snel je vacatures in met een personeelswervingsvideo

Met video zorg je voor een snelle invulling van je openstaande vacatures. En dat is met een krappe arbeidsmarkt zeer waardevol.

Een personeelswervingsvideo maakt direct duidelijk waarom het voor een kandidaat interessant is om voor jouw bedrijf te werken. We laten zien waar jullie uniek in zijn en we kunnen goed de sfeer van de onderneming laten zien.

Jouw medewerkers zijn de beste ambassadeurs van je bedrijf dus laten we hen aan het woord.

Peroneelswervingvideo en social media

De video’s kunnen op de bedrijfswebsite of op de ‘Werken bij site’ geplaatst worden als die laatste er is. De video’s bewijzen hun dienst vooral goed op social media. ‘Go where the people are’. Met een gerichte campagne bereik je met je video direct je doelgroep. Net als met promotievideo’s voor producten en bedrijven zie je dat ook de conversie op recruitment video’s veel hoger is dan geschreven tekst. Op die manier worden vacatures snel ingevuld.

Ook snel de juiste kandidaten voor je vacatures vinden? Neem contact op en we spreken af om de mogelijkheden te bespreken.

Hoe we het doen

Deze wervingsvideo’s maakten we al

Blits Motion Personeelsverwingsvideo's Neomax

Je hebt vakmensen nodig om de juiste boodschap voor je doelgroep te verwoorden en te vertellen met video, en de mensen van Blits Motion zijn vakmensen! Voor het promoten van onze nieuwe website en de concepten welke wij aanbieden aan zelfstandige reisadviseurs hebben wij de vakbekwaamheid van Blits Motion ingezet. Zij verdiepten zich in ons bedrijfsmodel en vertaalden onze visie in een slimme en flitsende videoclip. Wij zijn uitermate tevreden met het resultaat. Onze toekomstige Travel Managers ervaren direct de voordelen van ons bedrijf en onze concepten. Niet alleen bedenken maar ook slim en effectief inzetten, dat is het werk en het resultaat van Blits Motion.

Takis Panagopoulos, Face2Face Travel