Animatievideo: 100% Corona-proof videoproductie

Bedrijven erkennen al lang de kracht van animatievideo’s. Juist nu is het een ideale productiemethode en kan het uitstekend op afstand gemaakt worden. Er hoeft geen filmcrew op pad en er zijn ook geen interviewees nodig. Deze films kunnen dus 100% corona-proof geproduceerd worden.  

Met een animatievideo leggen we complexe zaken op een eenvoudige manier uit. Denk aan het uitleggen van een strategie, hoe jouw software werkt of hoe een nieuwe dienst werkt. Bijna ieder onderwerp is geschikt om met een animatievideo tot leven te brengen.

Animatievideo’s zijn er in vele soorten en maten. Van eenvoudige 2D animaties tot complexe 3D animaties. We zorgen in ieder geval voor een sterk verhaal en dat de video impact maakt. Want je bent niet de enige die animatievideo’s gebruikt in hun communicatiemix. We maken animatievideo’s die opvallen.

Corporate identity

En uiteraard borgen we dat de video passend is bij de huisstijl en identiteit van jouw organisatie. Een sterke identiteit zorgt voor een hechtere band met je doelgroep. Dat zorgt ervoor dat de call-to-action in de video een hoge conversie oplevert.

Wil je eens vrijblijvend praten over de mogelijkheden van een animatievideo voor jouw organisatie? Mail naar claire@blitsmotion.nl en we nemen snel contact met je op.

Bekijk hier voorbeelden van animatievideo’s die we eerder gemaakt hebben en hoe we te werk gaan.