Maak video onderdeel van je corporate identity

Steeds meer bedrijven zien het belang in van het gebruik van video op hun website. Dat is mooi. Als je je als organisatie wilt profileren met video dan moet zo een video bij je bedrijf passen. Je ziet steeds meer video’s die er min of meer hetzelfde uitzien. Grappige, fleurige poppetjes die luchtig het verhaal van de organisatie vertellen. Ook heel populair: de whiteboard-video’s. Leuk, maar vaak inwisselbaar en het weerspiegelt niet wie je als organisatie bent. Dat is zonde.

Corporate Identity

Net als je website, huisstijl, brochures en presentaties, is video een drager van de corporate identity van een organisatie en reflecteert het de zorgvuldig geformuleerde kernwaarden. Voer die identiteit dus consistent in je video-uitingen door. Het kost waarschijnlijk iets meer, maar je bent toch ook geen organisatie zoals al die anderen? Nou dan! Zorg er dan voor dat je video herkenbaar is en het duidelijk is dat jouw organisatie de afzender is. Op deze manier kan het succesvol bijdragen aan het bouwen van jouw merk. Sterk en duurzaam.

Hoge conversie

Een sterke identiteit zorgt voor een hechtere band met je doelgroep. Dat zorgt ervoor dat de call-to-action een hoge conversie oplevert. En daar was het je bij de ontwikkeling van je video toch om te doen?

Wil je eens praten over het inzetten van een video die onmiskenbaar bij jouw organisatie hoort? Bel ons op 020-2101973 of mail ons en we vertellen graag hoe we dit onder meer voor Aquafin deden en hoe het voor jouw organisatie werkt.