Beste Hans, Bedankt dat je al tien jaar klant bij ons bent. Fijn dat je onze producten zo waardeert. We kregen van jou zelfs een 9 voor onze dienstverlening.

Als je bovenstaand in een video gepresenteerd krijgt dan ben je zeker bereid om de video nog even verder te kijken. Als je Hans heet natuurlijk en inderdaad al tien jaar klant bent en je de dienstverlening met een 9 beoordeelde. Dat kan met een gepersonaliseerde video. De video kan gepersonaliseerd worden op basis van beschikbare data na bijvoorbeeld inlog op een site of aan de hand van een gepersonaliseerde e-mailing.

Relevantie

De boodschap in de video is uiterst relevant voor de ontvanger, omdat je hem persoonlijk aanspreekt. Bij een gepersonaliseerde video is de attentiewaarde hoog en het zorgt voor een hoge conversie. De aanbieding die je iemand doet, is immers een aanbieding op maat. Daarnaast kan ook gerelateerde informatie in de video verwerkt worden. De gebruiker voelt zich betrokken en wordt op ideeën gebracht welke relevant voor hem zijn.

Hoe werkt het?

Hoe gaat dat in zijn werk? Wanneer in een database data beschikbaar is dan kan dit verwerkt worden in een video. Je kan de naam van de ontvanger, historische gegevens en een advies allemaal in een video verwerken. Je kan iemand aanspreken door de gegevens alleen in beeld te laten zien. Dat is de meest eenvoudige optie, maar je kan het ook laten horen of het iemand in beeld laten uitspreken. Dat heeft wel wat meer voeten in de aarde, maar het effect is groot.

De video kan vervolgens gepresenteerd worden op een desktop-computer, tablet en mobiel. Bovendien kan de gebruiker de video weer delen op social mediakanalen, wat weer voor een viraal effect zorgt.

Verhoog je omzet met een gepersonaliseerde video. Meer weten of voorbeelden zien? Neem contact met ons op.